Pages

Blog Archive

Wednesday, January 12, 2011

Erti sebuah KEMERDEKAAN !

Setiap semester aku mesti ambil Bahasa Inggeris . Sampai dah naik jemu dah nak masuk kelas mengadap lecturer berleter , tapi okay lah , at least Bahasa Inggeris aku dah okay sikit . Bukan maksud pro sangat , tapi boleh lah faham percakapan orang dan juga berani walaupun salah XD .

Tapi yang itu aku tak kisah  lagi , sebab subjek tu kalau dipraktikkan boleh masuk juga lah dalam otak , yang paling aku takut adalah subjek MELUKIS , MEWARNA , aku ni dilahirkan dengan tangan batu , bukan batu sungai mahupun batu lesung . ahaha . Maksud aku tangan aku keras lah , tak sesuai untuk melukis . Sekarang aku dah lepas kelas GRAPHIC ILLUSTRATION 1 , 2 . LEGA WEH ! Kalau dulu semua benda buat pun ta senang duduk . Sampaikan mandi pun tak puas ahaha . Nak membuang pun tak lega . Adui .

Tapi selepas abang menggunakan JUSMATE 5 , eh salah , ahaha . Selepas dah habis subjek ni . Sangat lah terasa kebebasan dari propa - propaganda semua . Keseronokan dia sangat terasa , terasa sampai aku berkhayal dalam train dan terlepas station lah ahaha . Sekarang dah cuti semester , walaupun 2 minggu je , keseronokkan dia dah macam 2 bulan . kahkahkah .


Nah , ini ada sedikit sebanyak kerja kerja aku dalam subjek GRAPHIC ILLUSTRATION 2




Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket




( P/s : GRAPHIC ILLUSTRATION 1 tak jumpa kerja . Propa propa ahaha )

1 comment:

  1. wow da ade dlm blog. :)
    nak letak jgk lah cm nie.. hahaha.:D

    ReplyDelete